Feestelijk afscheid op De Meer

vrijdag, 21 juli 2017

Feestelijk afscheid op De Meer

De aula van icbs De Meer leek in de laatste schoolweek wel een bloemenstalletje. Met veel prachtige boeketten hebben ouders aan directeur Lucie Vos hun waardering getoond voor het vele werk dat zij voor de kinderen heeft gedaan. Want: Lucie Vos maakt een overstap naar een andere basisschool. Door het mooie afscheid voelde ze hoe vertrouwd en dierbaar de school, kinderen, ouders en teamleden zijn geworden. Straks zal ze - een mooie herinnering en ervaring rijker -  met nieuwe energie in een andere omgeving het onderwijsproces aansturen. Succes Lucie!

In het schooljaar 2017-2018 zal Maartje van der Helm als tijdelijk directeur de school leiden. Zij was hiervoor directeur van de St. Adalbertusschool in Spaarndam. Naast haar directiefunctie ondersteunt ze de scholen van Stichting Sint Bavo op het gebied van Kwaliteitszorg.